HOMOLOBBYEN En ny database i USA viser at helseinstitusjoner behandler mindreårige med både medisiner og kirurgi som gir irreversible skader.
I USA har det lenge vært uklart hvor mange barn som utsettes for «kjønnsskiftebehandling», og de få journalistene som har forsøkt å undersøke saken, har fått beskjed om at det ikke utføres behandlinger på barn. Men samtidig er det mange pårørende og tidligere pasienter som har kunnet vitne om det motsatte. Og at de ansatte har oppført seg som rene aktivister som har opptrådt svært uetisk.
Tidligere i år kom Cass-rapporten i Storbritannia, som er en gjennomgang av forskningen på behandling av barn som oppfatter seg selv som av motsatt kjønn. Den fant at det finnes altfor lite forskning til å rettferdiggjøre noen av de radikale behandlingene som brukes i dag. Rapporten fikk mye kritikk, som Nordfront skrev om.
Denne uken ble den amerikanske databasen Stop The Harm lansert, som viser statistikk over hva helsevesenet gjør med disse barna. Ved å analysere tusenvis av krav fra sykehusene til forsikringsselskapene har det vært mulig å danne seg et bilde av situasjonen ved de enkelte helseinstitusjonene, i hver enkelt delstat og over hele landet. Men ettersom ikke alle selskapene deler dataene sine, er tallene sannsynligvis enda større enn det som presenteres.
Mellom 2019 og 2023 gjennomgikk 13 994 barn under 17,5 år «kjønnsskiftebehandlinger». 5 747 gjennomgikk operasjoner, for eksempel fjerning av alt brystvev på en jente. 8 579 barn ble medisinert med kjønnshormoner og pubertetsblokkere, til sammen over 62 000 resepter. Alle disse behandlingene forårsaker irreversible skader og bivirkninger.
Forsikringsselskapene utbetalte 119 791 202 dollar til sykehusene i løpet av denne perioden, noe som tilsvarer omtrent 1 245 500 000 kroner. Det sykehuset som fakturerte mest, var Mount Sinai Medical Centre i New York.
Det er åpenbart mye penger å tjene i denne bransjen, noe som helt sikkert vil motivere noen til å utvikle denne siden av virksomheten. I tillegg blir barna avhengige av fortsatt omsorg resten av livet, noe som sikrer inntektene til disse sentrene i lang tid fremover.