SISTE ARTIKLER

Hva er Den nordiske motstandsbevegelsen?

Hva er egentlig Den nordiske motstandsbevegelsen? Hva mener de? Og hvordan jobber de? Her får du muligheten til å finne ut av nettopp dette.

Zelenskyj vil at krigen skal ta slutt i høst

I en ny uttalelse appellerer Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj til NATO om å legge press på Russland for å få fred i Ukraina. For å oppnå dette ønsker Zelenskyj at Vesten skal bygge opp en stor militærindustri i landet.

Sverige: Sosialdemokratene vil avlytte barn

Sosialdemokratene i Sverige ønsker å åpne for bruk av tvangsmidler mot barn under 15 år på grunn av den økende kriminaliteten blant unge. Forslaget utredes for tiden av regjeringen.

Mann dømt til ni års fengsel etter opptøyer i Storbritannia

En 27 år gammel mann er nå dømt til ni års fengsel for å ha satt fyr på en søppelbøtte på et hotell som huset innvandrere. Dommen er den høyeste så langt i forbindelse med de britiske opptøyene i forrige måned.

Dagens video: Dette er hva LHBTQP-lobbyen vil med dine barn

Frihetskamp presenterer dagens video.

Tucker Carlson intervjuet revisjonist

Podkaster Darryl Cooper kalte Winston Churchill «krigens store skurk» og sa at «holocaust» ikke var planlagt i et intervju med journalisten Tucker Carlson.

Ny rapport: Soros-finansierte aktorer undergraver rettsstaten

En omfattende granskning av det amerikanske rettssystemet viser at den jødiske finansmannen Soros har påvirket valget av aktorer i flere store amerikanske byer. Samtlige gjennomfører «reformer» som fører til økt kriminalitet og redusert trygghet.

Elon Musk har blitt lovet plass i Trumps administrasjon

Hvis Donald Trump vinner høstens presidentvalg, vil Elon Musk bli utnevnt til leder for en «effektivitetskommisjon». Denne vil gjennomgå hele den føderale regjeringens økonomi og ytelser.

Pavel Durov kommenterer tiltalen i Frankrike

I et innlegg på Telegram har Pavel Durov kommentert at han ble pågrepet og tiltalt i Frankrike. I innlegget sier Telegram-grunnleggeren at han er «overrasket» over tiltalen.

Eldre kvinne voldtatt av hjemmesykepleier

En 84 år gammel kvinne fra det flerkulturelle Sverige slo alarm da hjemmesykepleieren blottet seg for henne. Han fikk imidlertid beholde jobben og voldtok henne senere. Uppsala kommune håper å kunne løse problemene med overgrep ved å satse på «opplæring i språk, kultur og behandling».

Dagens video: Jødiske rabbinere vs småbarn

Frihetskamp presenterer dagens video.

«Svensk» minister vil forby politisk satire på internett

Sveriges kulturminister Parisa Liljestrand vil stoppe partipolitiske trollkontoer på sosiale medier. Hun sier hun ikke utelukker å lovfeste dette.

Kina forbyr adopsjoner til utlandet

Torsdag opplyser det kinesiske utenriksdepartementet at fremover vil det ikke lengre være tillat å adoptere kinesiske barn til utlandet, dog med et unntak.

Kim Dotcom skriver om jødiske bankfolk og bolsjeviker

Kim Dotcom venter for tiden på å bli utlevert til USA, der han risikerer fengselsstraff. På X går han imidlertid til et voldsomt angrep på jødisk makt.

Dagens video: Rothschild kontroll

Frihetskamp presenterer dagens video.

Russiske sjokkangrep mot tre ukrainske byer

Russland har angrepet byene Poltava, Kiev og Lviv i løpet av to dager, mens fire ukrainske ministre, senest utenriksminister Kuleba, har gått av.

Pedofilijegere tvinger svart pedofil til å spise vannmelon

I et av de nyeste klippene fra Pedo Hunting Norway blir en pedofil fra Afrika konfrontert. I tillegg til å barbere av seg håret, blir den pedofile også tvunget til å spise vannmelon.