Hjem Nyheter Venstreorienterte har nok en gang angrepet Christian Petersons hjem

Venstreorienterte har nok en gang angrepet Christian Petersons hjem

VENSTREEKSTREMISME Den venstreorienterte terrorgruppen AFA har nok en gang angrepet journalisten Christian Petersons bolig. Hans kollega fikk også lignende behandling, men til tross for disse hendelsene skriver Peterson at han vil fortsette å avdekke de venstreorienterte voldsmennene.

Truende meldinger fra AFA. Foto: Assarchristian.se.

Den svenske journalisten Christian Peterson, som i hovedsak gransker det venstreorienterte miljøet, har etter en reise kommet hjem for å oppdage at hans hjem er vandalisert av den venstreorienterte terrorgruppen AFA.

Da jeg kom hjem til Stockholm etter å ha rapportert om Palestinabevegelsens terrorregime i Gøteborg, ble jeg møtt av et skremmende syn – hjemmet mitt og hele nabolaget var blitt vandalisert av den venstreekstreme terrorgruppen AFA.

På bildet han publiserte fra det venstreorienterte angrepet kan man lese meldinger som «vi ser deg, vi er overalt», «på gaten finnes det ingen regler» og «CP-nassesvin – vi vet at du tar kokain». En annen melding han ble møtt med er «dine dager er talte», med en hodeskalle malt ved siden.

Systematisk trakassering

Peterson mener at hendelsen ikke bare er en engangshendelse, men en del av en strategi der venstreorienterte gjennom «svartmaling, skadeverk og overfall» prøver å hindre ham i å kaste lys på deres voldelige og ulovlige metoder.

Samme dag fikk også Christians kollega Nick Alinia trusler av venstreorienterte, men da i mye mindre grad. Til tross for disse angrepene er Peterson fast bestemt på å fortsette å granske det venstreorienterte miljøet og avdekke deres voldelige metoder, samt belyse lysskye venstreprofiler.

Til tross for alle disse forsøkene på å bringe meg til taushet med vold, trusler og rettslige prosesser, vil jeg ikke gi opp. Jeg vil fortsette å avsløre venstreekstremismens metoder og deres angrep på ytringsfriheten, uansett hvor mange trusler de kommer med mot meg. Det er ikke bare en kamp for meg, det er en kamp for å bevare demokratiet og journalistikkens uavhengighet.

(Nordfront)