Hjem Nyheter Nord-Korea svarer globalist-logikken: «Vårt svar blir brutalt»

Nord-Korea svarer globalist-logikken: «Vårt svar blir brutalt»

MOTSTAND Pyongyang kunngjør at hvis Sør-Korea våger å sende så mye som én drone til rettet mot Nord-Koreas hovedstad, vil svaret fra nord være øyeblikkelig, nådeløst og ødeleggende for USAs lakeier.

Nord-Koreas leder Kim Jong Un instruerer sine militære toppsjefer (Skjermdump vedlagt video).

Den siste tiden har Sør-Korea gjentatt et velkjent atferdsmønster overfor sin nabo i nord. Ved én anledning i forrige uke, og to ganger denne uken, skal det ha blitt sluppet et stort antall flygeblader med anti-Nord-Korea-budskap over den nordkoreanske hovedstaden. «Hvis disse aktivitetene fortsetter, vil de garantert bli møtt med alle tilgjengelige angrepsmidler fra vår side», advarer Nord-Koreas utenriksdepartement.

Spenningen mellom de to landene, som aldri formelt sluttet fred etter krigen på 1950-tallet, er nå økende. Forleden kunngjorde Nord-Korea offisielt at grensen mot Sør-Korea nå vil bli «permanent stengt og blokkert».

Både USA og landets allierte Sør-Korea beskrev dette som et tilfelle av «konfrontasjonshysteri». Den nysgjerrige kan spørre seg hvordan USA ville reagert hvis amerikansk jord ble utsatt for f.eks. russisk bombing av flygeblader med antiamerikanske budskap.

Det nordkoreanske utenriksdepartementet anklager naboen i sør for å «krenke Nord-Koreas hellige suverenitet og true landets sikkerhet», og erklærer at landets styrker vil «forberede alle angrepsmidler» og «svare uten forvarsel» dersom sørkoreanske droner på nytt blir oppdaget på nordkoreansk territorium.

Det legges til:

Og hvis våre borgeres sikkerhet trues på noen annen måte, vil vårt militær svare med ubarmhjertige og generøse gjengjeldelser.

Faktisk har spenningen i regionen økt i flere måneder etter at nordkoreanske våpentester har blitt ledsaget av militærøvelser mellom USA og Sør-Korea.

Siden mai har Nord-Koreas svar på søppelkrigføringen landet har vært utsatt for – ved å sende utallige ballonger med avfallspapir, plast og annet søppel for å bli dumpet i nabolandet i sør – blitt fordømt av de humorløse vestlige hovedstrømsmediene, som har hatt lite å si om Sør-Koreas løpesedler, som en «bisarr psykologisk krigføringskampanje fra onde krefter for å forsterke fiendskapet mellom de to nasjonene».