Hjem Nyheter Motstandsbevegelsen markerte mot skoleansatt pedofil

Motstandsbevegelsen markerte mot skoleansatt pedofil

AKTIVISME Ledelsen ved Kvarnsvedens skole i Borlänge har i flere år forsvart og hjulpet den pedofile Gustav Flink. Denne helgen valgte Motstandsbevegelsen å markere mot seksualforbryteren og hans beskyttere.

Den nordiske motstandsbevegelsen ved Kvarnsveden-skolen i Borlänge. Foto: Motståndsrörelsen.se

Den nordiske motstandsbevegelsen gjennomførte på lørdag en aksjon ved Kvarnsvedens skole i Borlänge, Sverige. Bakgrunnen er skandalen rundt den såkalte fritidslæreren Gustav Flink, som nylig ble avslørt i en konfrontasjon med Dumpen etter å ha sexchattet med det han trodde var en 12 år gammel jente.

Gjennom årene har Flink blitt beskyttet av skoleledelsen, som har forsvart den pedofile og også ignorert flere rapporter om «upassende oppførsel» knyttet til hans kontakter med barn. Skoleledelsens opptreden anses som så alvorlig at både rektor og assisterende rektor nylig ble suspendert etter et vedtak fra kommuneledelsen.

I en rapport på Dumpens nettsider kan man lese at tre skoleansatte så tidlig som i 2019 forsøkte å gjøre skoleledelsen oppmerksom på «problemer med en nærgående fritidslærer». Rektor Maria Pettersson skal ha forsvart Flink med at han har en «klemmende personlighet». I 2022 skal han ha blitt suspendert etter blant annet å ha «båret barn på skuldrene med barnets skritt mot ansiktet og vært altfor nærgående».

Flink ble gjeninnsatt kort tid etter dette fordi han hadde gått i «samtaleterapi». Til tross for løfter om at han ikke fikk være alene med barna, fikk han allerede året etter ansvaret for å selv stenge skolen to dager i uken og fikk raskt kallenavnet «Peddogustav» blant barna. To jenter som klaget på at han hadde befølt dem, ble truet med injuriesøksmål av skoleledelsen.

Motstandsbevegelsen skriver at skoleledelsens oppførsel er «uakseptabel og utgjør en direkte fare for vårt folk og våre barn». De valgte derfor å spre propaganda i området, inkludert utdeling av flygeblader til husstander i nærheten.

Utdeling av løpesedler i nærheten av Kvarnsvedens skole i Borlänge.

Avslutningsvis skriver Motstandsbevegelsen i Dalarna:

Det er på tide at vi begynner å kjempe mot den stadig mer pedofile retningen som samfunnet vårt har tatt. Denne motbydelige oppførselen vil bare fortsette så lenge våre folkefiendtlige herskere får lov til å bombardere oss med stadig mer dekadent propaganda, som beskriver hvordan alle former for degenerasjon bør aksepteres «i kjærlighetens navn». Bare gjennom en nasjonalsosialistisk revolusjon, hvor samfunnet gjenoppbygges ved hjelp av sunne verdier, kan vi få slutt på disse problemene!