Hjem Nyheter Araber varetektsfengslet for tre voldtekter i hjemmesykepleien

Araber varetektsfengslet for tre voldtekter i hjemmesykepleien

SVERIGE Baasim Yusuf (28) utsatte tre eldre kvinner for alvorlige seksuelle overgrep under et nattskift i hjemmetjenesten. Politiet fant to av ofrene ved hjelp av videoene mannen hadde spilt inn av voldtektene.

Sjangerbilde. Foto: Pixabay (CC0).

Frihetskamp har tidligere skrevet om den flerkulturelle «berikelsen» der eldre kvinner blir seksuelt misbrukt av rasefremmede menn i hjemmesykepleien i Sverige. Araberen Baasim Yusuf (28) har sittet i varetekt siden begynnelsen av august for å ha voldtatt en eldre kvinne i hennes eget hjem.

Nå er han varetektsfengslet på sannsynlige grunner for enda en grov voldtekt, samt også et annet grovt seksuelt overgrep. Alle forbrytelsene skjedde under samme nattevakt da Yusuf jobbet i hjemmetjenesten. Ettersom han filmet alle overgrepene, kunne politiet finne de to ofrene som ikke hadde våget eller kunnet anmelde det de hadde blitt utsatt for.

– Det er selvfølgelig helt vanvittig. Det pågår et arbeid med å finne ut hvordan denne natten har sett ut, hvordan det kunne bli slik. Etterforskningen har et ganske klart bilde av hvem han har besøkt og hva han har gjort i løpet av natten, sier statsadvokat Anna Wärvik til Aftonbladet.